top of page
WG Medical Skinbooster kezelés

SKINBOOSTER KEZELÉSEK

NCTF  135 HA  kezelés

Az NCTF a New Cellular Treatment Factor rövidítése, mely egy steril, vízállagú polirevitalizációs készítmény, melynek fő célja a bőr revitalizálása. 

A kezelés sejtszinten fejti ki hatását, értékes tápanyagokkal tölti fel a bőrt. Hatásos a finom vonalak elsimítására és a bőr rejuvenálására, újjáépítésére.

 

Az NCTF® 135HA egy úgynevezett SKINBOOSTER készítmény, több mint 50 összetevője között megtalálható a hyaluronsav, 12 fajta vitamin, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok. 

 

Alkalmazható megelőző kezelésként, de a már meglévő finom ráncok ellen is hatékony. A kezelés hatására a bőrminőség már az első kezelés után szemmel láthatóan javul, az apróbb ráncok elsimulnak, a pórusok finomulnak, a bőr hidratált lesz, ragyogóvá válik.

 

Kezelhető az arc, homlok, nyak, száj környék, dekoltázs, szemkörnyék és a kézfejek is.

 

Az NCTF alternatíva lehet azok számára is, akik nem szeretnének sem hyaluronsavas feltöltést, sem felszívódó bioszálas kezelést, viszont természetes módon szeretnének javítani bőrük minőségén. Az NCTF-nek nincs mellékhatása, alkalmas a kritikus bőrfelületek revitalizálására is.

A  kezelés  hatásai

  • hidrtatáltabb, feszesebb, ragyogó bőr

  • homogén, egyenletes bőrfelszín

  • száj körüli, szem környéki ráncok kisimulása

  • kisebb pórusok, jobb bőrminőség 

A  kezelés menete

A hatóanyagot egy úgynevezett Nanosoft TM speciális eszközzel juttatjuk a bőrbe. Ennek három apró szilikon kristályból készült mikrotűje közvetlenül abba a bőrrétegbe jut, ahol anti-aging hatását fejti ki a készítmény. A mikropengék finom behatolása olyan regenerációs folyamatokat indít be a bőrben, melyek által új kollagén termelődik.

A kezelni kívánt területet megtisztítjuk, fertőtlenítjük, érzéstelenítő krémmel kezeljük.
A mikropengék segítségével a bőr alá juttattuk az NCTF hatóanyagot, mely azonnal felszívódik a bőrben. Ezt követően bőrnyugtató készítménnyel és gyengéd masszázzsal nyugtatjuk a kezelt felületet.

Már az első kezelés után látható a bőrminőség javulás, de általában a maximális tartósság érdekében kúraszerűen javasoljuk a beavatkozást. Az első sorozat 3-5 alkalomból áll, 2-3 hetes időközökkel az egyes ülések között. A kezdeti sorozat befejezése után 6 havonta javasolt a kezelés ismétlése. 

Alkalmazási  területek

  • arc, nyak és dekoltázs teljes területe

  • szemkörnyék 

  • száj körüli ráncok

  • kézfej

A  kezelés után

A kezelés eredménye szinte azonnal látható. A beavatkozás teljesen biztonságos és mellékhatásoktól mentes. Emiatt felépülési idővel sem kell számolnunk, a  páciens rögtön visszatérhet mindennapi teendőihez.

 

Előfordulhat a kezelt területen átmeneti minimális duzzanat, bőrpír, esetleg enyhe bevérzés, mely magától felszívódik.

A kezelés napján nem javasolt sminkelni és sportolni.

Kiemelten fontos a fényvédő használata a kezelést követő hetekben is!

WG Medical Skinbooster kezelés
bottom of page