top of page

Dr. Vér Veronika

Dr. Vér Veronika - WG Medical Clinic

Dr. Vér Veronika

Diploma in Aesthetic Medicine 

2020-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem általános orvostudományi karán.

Az egyetem elvégzését követően orvosi pályámat fül-orr-gégészeti, fej-nyak sebészeti osztályon kezdtem, ahol a fej-nyak régió anatómiájának megismerése mellett elsajátítottam a sürgősségi betegellátás alapjait. 

 

A gyógyító tevékenység mellett mindig is közel állt hozzám a szépségápolás és a harmónia megteremtése, ez vezetett az orvos esztétika irányába. 

2022-ben orvos esztétikai diplomát szereztem a nemzetközileg elismert American Academy of Aesthetic Medicine képzés sorozatán.

 

Munkám során fontosnak tartom a természetes szépség megőrzését, annak kiemelését a páciensek igényeinek megfelelően.

 

Kiválóságra törekszem, a folyamatos szakmai fejlődést hazai és nemzetközi továbbképzésekkel biztosítom. 

 

Rendelőnkben professzionális orvosi szemlélettel, kizárólag a legkorszerűbb módszerekkel és anyagokkal dolgozunk. 

Dr. Osze Gábor

"

Master of Science (M.Sc.) in Implantology and Dental Surgery

A fogászat alapját képezi a fogpótlástan, konzerváló fogászat, endodoncia, parodontológia, implantológia, szájsebészet és a fogszabályozás. Úgy gondolom, hogy egy komplex esztétikai-teljes szájüregi rehabilitáció megtervezéséhez és végrehajtásához a fogorvosnak valamennyi szakterületen jártasnak kell lennie és egységként dolgozni az egyes szakágakkal a legoptimálisabb eredmények érdekében. 

 

2020-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetemen fogorvos tudományi karán summa cum laude minősítéssel. 2022-ben MSc in Implantology and Dental Surgery szakképesítést szereztem a Münsteri Orvostudományi Egyetemen. A fejlődés soha nem állhat meg, folyamatosan továbbképzem magam, a legkorszerűbb fogászati medicinát követem, rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi kurzusokon.
 

A fogak helyreállítása során kofferdám izolálás alatt dolgozom, a biomimetikus fogászati elveket követem, így esztétikailag, szerkezetileg és funkcionálisan is a természetes fogakkal azonos végeredmény érhető el.

 

Különösen fontosnak tartom a megelőzést és a páciens edukációt, hogy az otthoni fogápolással megelőzhetővé váljon a fogágy betegség, fogszuvasodás és hosszú távon működhessen a szájüreg egészségének megőrzése. Fontos, hogy a végeredmény az esztétikai megjelenés mellett tartós és funkcionálisan megfelelő legyen, hosszú távon helyt álljon. 

 

Rendelőnkben fájdalommentes, kényelmes környezetben, a legmodernebb digitális eszközökkel és technikákkal dolgozunk mikroszkópos nagyítás alatt.

Dr. Ősze Gábor

Dr. Ősze Gábor - WG Medical Clinic
bottom of page